Projectmanagement

Projectmanagement

In 2004 werkte ik als coördinator en relatiebeheerder in een Leven team. Ik werd toen gevraagd om naast mijn dagelijkse werkzaamheden een project op de afdeling te leiden. Dit was mijn eerste project. En na dit project heb ik als projectlid meegewerkt aan een groot project. Projectmatig werken beviel mij zo goed dat ik al snel wist dat ik hiervan mijn beroep wilde maken.
In 2007 zag ik mijn kans schoon toen ik gevraagd werd om de projectorganisatie te helpen. Het was de bedoeling dat ik het team met mijn inhoudelijke kennis bij zou staan. Maar al snel had ik mijn eigen project. Sinds die tijd heb ik het vak van projectmanager met veel toewijding en veel plezier uitgeoefend.

Na een aantal interessante projecten te hebben geleid, ging Falcon Leven over in a.s.r. (toen nog Fortis). Ik verhuisde mee naar Utrecht naar de grote moederorganisatie. En een grotere organisatie betekent ook meer en grotere projecten. Bij a.s.r. heb ik me verder kunnen ontwikkelen als business en IT projectmanager.

In 2016 kon ik er tijdens een reorganisatie voor kiezen om mijn dienstverband bij a.s.r. te beëindigen. En na een dienstverband van twintig jaar en er met veel plezier te hebben gewerkt, leek mij dat een uitstekend moment om me als zelfstandig ondernemer te gaan richten op interim projectmanagement- en consultancyopdrachten.

In ruim tien jaar van projectmanagerschap heb ik mezelf ontwikkelt tot een mens- en resultaat gerichte projectmanager die complexe business en IT projecten op een plezierige, zakelijke en effectieve manier en met veel passie tot een goed einde weet te brengen.
Zoekt u een een enthousiaste projectmanager voor uw project? Schroom dan niet om contact met me op te nemen!